برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نماینده استقلال: جای ما در سطح اول آسیاست؛ الوصل حریف سختی است

مدیر امور بین الملل باشگاه استقلال گفت: ما برای اولین بار در لیگ قهرمانان آسیا ۲ حضور داریم و الوصل سرسخت ترین حریف ما خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد افضلی پس از مشخص شدن حریفان تیم فوتبال استقلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ اظهار داشت: جایگاه استقلال همیشه سطح یک آسیا است و هدف ما صعود از مرحله گروهی است.

او ادامه داد: ما برای اولین بار است که در لیگ قهرمانان آسیا ۲ حضور داریم و الوصل امارات با توجه به سابقه خوبی که داشته حریف سرسخت تری برای ما در مرحله گروهی محسوب می شود.

بر اساس قرعه کشی انجام شده استقلال در گروه A رقابت ها با تیم های الوصل امارات، المحرق بحرین و الوحدات اردن همگروه شد.

دور گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ از روز ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ آغاز می شود و روز سوم دی به پایان می رسد. دو تیم برتر از هر گروه راهی مرحله یک هشتم نهایی خواهند شد.

منبع: مهر
تاریخ: 1404/5/24
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: