برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سوت آغاز لیگ‌برتر فوتبال در دستان داوران چهارمحالی

‎شهرکر- لیگ برتر فوتبال کشور در حالی امروز آغاز خواهد شد که داوران استان چهارمحال و بختیاری در این رقابت ها حضوری پررنگ دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال کشور در حالی امروز آغاز می شود که داوران اهل چهارمحال و بختیاری حضوری پررنگ در این رقابت ها دارند.

در اولین روز بازی ها وحید زمانی داور، بهمن عبدالهی کمک داور اول و میثم حیدری داور VAR دیدار دو تیم گل گهر سیرجان و آلمینیوم اراک دوشنبه ۲۷ مردادماه ساعت ۱۹:۱۵ به میزبانی ورزشگاه شهید سلیمانی سیرجان خواهند بود.

موعود بنیادی فرد به عنوان داور VAR و یداله جهانبازی به عنوان ناظر دیدار دو تیم پرسپولیس و فجر شهید سپاسی در روز دوشنبه ۲۷ مردادماه ساعت ۱۹:۳۰ به میزبانی ورزشگاه شهدای شهرقدس حضور خواهند داشت.

همچنین موعود بنیادی فرد داور و حسین امیدی داور چهارم دیدار دو تیم چادرملو اردکان و فولاد خوزستان در روز سه شنبه ۲۸ مردادماه ساعت ۱۹:۳۰ به میزبانی ورزشگاه تختی تهران خواهند بود.

به گزارش مهر؛ چهارمحال و بختیاری از استان های داورخیز فوتبال می باشد که در طی سالیان اخیر مهم ترین بازی های فوتبال کشور را قضاوت کرده اند.

منبع: مهر
تاریخ: 1404/5/27
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: