برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

روسل: آرسنال با 45 میلیون یورو موافق است فابرگاس به بارسا نزدیک‌تر شد

خبرگزاری فارس: مهاجم کاتالونیایی آرسنال با توجه به موافقت پشت پرده مقامات آرسنال با پیشنهاد 45 میلیون یورویی بارسا به تیم زادگاهش نزدیک‌تر شد.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، سسک فابرگاس که مشتریان جدی مثل رئال مادرید، چلسی و اینترمیلان دارد همچنان بازیکن آینده آبی و اناری ها لقب داشته و هواداران پرشمار بارسلونا حتی طاقت شنیدن شایعاتی مبنی بر مذاکره او با رئال مادرید را هم ندارند.
در حالی که خبر مذاکره پرس، مدیرعامل باشگاه رئال مادرید با وکیل فابرگاس توسط سایت رسمی رئال مادرید نیز تایید شده اما همچنان می شود مشتری اصلی فابرگاس را بارسلونا نامید.

ساندرو روسل مدیرعامل باشگاه بارسلونا در این باره گفت: آرسنال با 45 میلیون یورو موافق است و تصور می کنم دیگر مشکلی برای انتقال او در فصل تابستان وجود نداشته باشد. با توجه به بازی بسیار مهم ما با آرسنال و به احترام این باشگاه بزرگ انگلیسی فعلا در این مورد هیچ قدمی بر نمی دارم اما پس از بازی با آرسنال و بنا به تعهدم نسبت به هواداران بارسلونا با تمام قدرت مالی و سیاسی باشگاه برای خرید سسک فابرگاس اقدام خواهم کرد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/3
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: