به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی مردان PSA با جایزه ۳ هزار دلار از چند روز پیش در تاشکند ازبکستان آغاز شد. این رقابت ها با حضور نمایندگانی از ایران، روسیه، ازبکستان، قطر، هنگ کنگ، قزاقستان، کویت و عمان جریان دارد و تا ۹ شهریور ادامه خواهد داشت.
در روز نخست، ۲ نماینده اسکواش کشورمان، سپهر اعتمادپور و پویا شفیعی با عملکردی درخشان، موفق شدند رقبای خود را با نتیجه ۳ بر صفر شکست دهند. شفیعی برابر نماینده پاکستان و اعتمادپور برابر حریف ازبکستانی به پیروزی رسیدند تا هر ۲ ملی پوش ایران با شروعی قدرتمند، به مرحله بعدی مسابقات راه پیدا کنند.
در دور بعدی شفیعی با ویلسون چان از هنگ کنگ(سید ۳ مسابقات) و اعتمادپور مقابل سالم الملکی از قطر(سید ۱ مسابقات) بازی خواهند کرد.
طبق قرعه مسابقات، در صورتی که هر ۲ ملی پوش کشورمان دیدار بعدی خود را نیز با موفقیت پشت سر بگذارند، در مرحله نیمه نهایی رو به روی یکدیگر قرار خواهند گرفت.
















