برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در واکنش به دوپینگی بودن بوکسور ملی پوش؟ دبیر فدراسیون بوکس: خوب شد ریگی در گوانگ ژو مدال نگرفت

ورزش. رزمی. بوکس
تهران - دبیر فدراسیون بوکس در واکنش به محرومیت ‪ ۲‬ساله مسعود ریگی به دلیل استفاده از مواد غیر مجاز، گفت: قسمت این بود که ریگی در گوانگ ژو مدال نگرفت، چرا که در این صورت مشکلات زیادی در کنفدراسیون آسیا و کمیته بین‌المللی المپیک برای ما به وجود می‌آمد.

همایون اردلان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، خاطر نشان کرد: اگر مسعود ریگی به جمع چهار نفر برتر بازی‌های آسیایی راه پیدا می‌کرد به طور طبیعی از وی آزمایش گرفته می‌شد و در صورت مثبت بودن آن مشکلات فراوانی برای فدراسیون ایجاد می‌شد.

وی در خصوص محرومیت ‪ ۲‬ساله ریگی از حضور در میادین مختلف افزود: این بوکسور سبک وزن مدارکی برای دفاع کردن از خود دارد که به زودی آن را ارایه خواهد کرد.

دبیر فدراسیون بوکس عنوان کرد: ریگی معتقد است برای وزن کم کردن دچار افت بدنی شده و با تجویز پزشک داوریی مصرف کرده که به نظر می‌رسد غیر مجاز بوده است.

وی گفت: ریگی باید به پزشک فدراسیون یا کمیته ملی المپیک رجوع می‌کرد، اما متاسفانه در شهر خود به پزشک غیر متخصص مراجعه کرده است.

دبیر فدراسیون بوکس عنوان کرد: چندی قبل نامه‌ای از سوی کمیته ضد دوپینگ به فدراسیون ارسال شد تا این بوکسور دفاعیات خود را هر چه سریعتر اعلام کند که تعلل وی باعث محرومیت شد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا ریگی بدون رقابت انتخابی و تنها بر اساس خواسته رییس فدراسیون راهی بازی‌های آسیایی شد اظهار داشت: ریگی قهرمان جوانان آسیا است و گمان می‌کردیم که بتواند در گوانگ ژو مدال آوری کند.

وی ادامه داد: ما آبروی خود و فدراسیون را دوست داریم و به طور یقین اگر می دانستیم احتمال دوپینگی بودن وی وجود دارد هیچگاه ریگی را به اردو هم دعوت نمی‌کردیم.








تاریخ: 1389/12/3
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: