برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خراسان جنوبی قهرمان مسابقات تیر و کمان کشور شد

ورزش. داخلی. تیروکمان. شرق کشور
بیرجند - تیم خراسان جنوبی در مجموع تیمی و انفرادی و در دو گروه آقایان و بانوان، قهرمان مسابقات تیر و کمان شرق کشور شد.

به گزارش ایرنا، در این مسابقات که روز سه شنبه در باغ اکبریه بیرجند برگزار شد، تیم‌های خراسان رضوی و شمالی به ترتیب دوم و سوم شدند.

نتایج انفرادی در رشته ریکرو بانوان به شرح ذیل است: معصومه قاضیانی، زهره نخعی و محبوبه قاضیانی هر سه از خراسان جنوبی به ترتیب مقامهای اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در رشته ریکرو آقایان نیز امید رضایی از مشهد، محمد طالب پور و محمد جاجوندیان هر دو از بجنورد به ترتیب اول تا سوم شدند.

در رشته کامپوند بانوان نیز مهری شمشیرکش، معصومه نصرآبادی و نگین ولیان هر سه از خراتسان جنوبی اول تا سوم شدند.

در رشته کامپوند آقایان هم علی رضایی اسفدان، محس رضایی اسفدان و ابراهیم محمد نیا هر سه از خراسان جنوبی، اول تا سوم شدند.

در رشته میکس(مختلط) ریکرو نیز تیم بهاره یعقوبی و امید رضایی از مشهد، محمد صالب پور و آرزو غضنفری از بجنورد و تیم زهره نخعی و شهاب احراری از بیرجند، به ترتیب اول تا سوم شدند.

در رشته میکس کامپوند نیز تیم مهری شمشیرکش و علی رفایی، نوید ولیان و معصومه نصرآبادی و تیم نگین ولیان و محسن رضایی هر سه از خراسان جنوبی به ترتیب اول تا سوم شدند.

در حاشیه این رقابتها دبیر هیات تیر و کمان خراسان جنوبی به خبرنگار ایرنا گفت: در این مسابقات ‪ ۴۰‬کماندار از استانهای سیستان و بلوچستان، یزد، کرمان، خراسان شمالی، رضوی و جنوبی حضور داشتند.

محمد نوروزپور افزود: این مسابقات به مسافت ‪ ۳۰‬متر از دیروز آغاز شده بود و مسابقات تیمی میکس نیز برای نخستین بار در کشور با مجوز فدراسیون برگزار شد.






تاریخ: 1389/12/3
کلمات کلیدی:
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: