در گفتوگو با فارس یزدانی: اگر لازم باشد حتما در جام تختی کشتی میگیرم
خبرگزاری فارس: دارنده دو مدال برنز مسابقات جهانی کشتی گفت: اگر از نگاه کادر فنی تیم ملی لازم باشد، حتما در جام تختی حضور پیدا خواهم کرد.
رضا یزدانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: هنوز حضور یا عدم حضورم در جام بینالمللی تختی قطعی نیست اما قطعا اگر از نگاه کادر فنی تیم ملی حضور در این رقابتها لازم باشد، حتما در آن حضور پیدا خواهم کرد.
وی خاطرنشان ساخت: از وقتی استارت دوبارهام برای بازگشت به تیم ملی و قهرمانی جهان و المپیک را زدم، تصمیم گرفتم دیگر هیچ میدانی را از دست ندهم. دوست دارم در هر مسابقهای که در راه کسب آمادهام خوب است، کشتی بگیرم.
قهرمان وزن 96 کیلوی بازیهای آسیایی گوانگجو در مورد وضعیت جسمانیاش تاکید کرد: شرایطم خوب است. البته در لیگ تمرینم منظم و بابرنامه نبود بعد از اتمام این رقابتها هم به دلیل سفر به سوریه نتوانستم خوب تمرین کنم. ابتدا باید پیگیر وضعیت جسمانیام باشم چون همانطور که قبلا هم گفتم بعد از بازیهای آسیایی سه بار بدنم دچار عفونت شد.
یزدانی ادامه داد: هر گاه این موضوع را برطرف کردم، آمادگیام را به حدی خواهم رساند که با اعتماد به نفس خوبی روی تشک حاضر شوم.
انتهای پیام/
















