برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مهاجم مس رفسنجان علیه این باشگاه حکم گرفت

با اعلام کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال، مهاجم تیم مس رفسنجان از این باشگاه حکم گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، آرای صادره به شرح زیر است:

*در پی شکایت مهدی شریفی از باشگاه مس رفسنجان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۴۸۱ میلیون و ۲۵۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

*با توجه به شکایت علی اسفندیار از باشگاه شهر راز شیراز، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۵ میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۲۱۸ میلیون و ۲۹۵ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

*در پرونده شکایت مسلم حق شناس از باشگاه پارس جنوبی جم، این باشگاه به پرداخت ۶ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۲۵۶ میلیون و ۴۱۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

*در پی شکایت احمد عبدالله زاده از باشگاه استقلال خوزستان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۴۰ میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلغ یک میلیارد و ۵۴۰ میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

منبع: مهر
تاریخ: 1404/7/29
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: