برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رئیس‌جمهور در جمع قهرمانان بازی‌های پاراآسیایی گوانگجو: ایران باید در المپیک لندن رتبه زیر 15 کسب کند

خبرگزاری فارس: رئیس‌جمهور گفت: ایران باید در بازی‌های المپیک آتی که 16 ماه دیگر برگزار می‌شود، رتبه زیر 15 کسب کند.


به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز پنجشنبه طی سخنانی در مراسم تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران بازی‌های پاراآسیایی گوانگجو با بیان اینکه انسان موضوع هستی و آفرینش است، گفت: خداوند همه این عالم و مخلوقات را برای انسان خلق کرده و انسان باید تجلی اسماء الهی بر روی زمین باشد.

وی ادامه داد: حرکت کمالی و ظرفیت وجودی انسان بی‌نهایت است اما عاملی که قله‌ها را فتح، عشق، محبت، صلح و صفا را در دنیا حاکم می‌کند روح و اندیشه و اراده انسان است و بقیه امور این عالم ظرف و قالب است و هیچ کدام اصالت ندارد که از این منظر تک تک انسان‌ها می‌توانند تجلی خدا بوده و به قله‌های عظمت انسانی برسند.

رئیس جمهور تاکید کرد: همه انسان‌ها در تلاشند که حقیقت انسانی را به نمایش بگذارند بنابراین بنده معتقدم ورزش عرصه‌ای است که به زیبایی می‌تواند عظمت، اراده، اندیشه و زیبایی‌های انسان را به نمایش بگذارد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه ورزش آمیزه‌ای از اندیشه، هنر و اراده است، صحنه‌های ورزشی را از زیباترین صحنه‌ها دانست و اظهار داشت: صحنه‌ای که در آن چند همت و اندیشه بلند با نیت دوستی و محبت در مقابل هم می‌ایستند و همه فکر و توان خود را به کار گیرند از نظر ما همه اینها پیروزند.

وی افزود: چیزی که به جامعه نشاط داده و راه را برای خستگی ناپذیری وحرکت باز می‌کند و همت را به جامعه تزریق می‌کند ورزش و در اوج آن ورزش قهرمانی است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه خدا را شاکریم که امروز ملت ایران به ویژه جوانان و به طور خاص ورزشکاران عزیزمان با درک درستی از نقش و اهمیت ورزش به میدان آمده‌اند، تصریح کرد: ملت ایران در همه عرصه‌های علمی، صنعتی، فرهنگی، هنری، عمران و آبادانی در حال حرکت سریع و با سرعت روزافزون به سمت قله‌های افتخار است. اما در بین همه این عرصه‌ها ورزش به همه نشاط می‌دهد و همه را به حرکت وامی‌دارد.

احمدی‌نژاد در ادامه سخنان خود احساس قدرت و اراده معطوف به عشق و پاکی را حاصل کار ورزشی خواند و تاکید کرد: زمانی که پرچم یک کشوری در مسابقه بالا می‌رود این حرکت به معنای نفی دیگران نیست بلکه به عنوان ایجاد انگیزه در دیگران است.

وی با تشکر از همه قهرمانان و ورزشکاران حاضر در بازی‌های پاراآسیایی گوانگجو خطاب به آنها یادآور شد: با کاری که کردید عظمت ملت ایران و انسان را نشان دادید که بنده به وجود شما افتخار می‌کنم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آینده ورزشی ایران گفت: اگر کسی کار خوبی نکند و توانایی بالایی از خود بروز ندهد از او توقعی نیست ولی کسی که ماهواره اول را می‌سازد و یا موشکی با برد 2 هزار کیلومتر می‌سازد و یا مقام چهارم بازی‌های پاراآسیایی گوانگجو را کسب می‌کند، این انتظار می‌رود که موفقیت‌های دیگری را نیز کسب کند. بنابر این شما ورزشکاران در همه رشته‌های ورزشی توان‌تان را بسیج کنید و خودتان را آماده کنید تا در گام بعدی مقام دوم بازی‌های پاراآسیایی را کسب کنید.

احمدی‌نژاد همچنین به برخی رشته‌های ورزشی که به دلیل شرایط آن زنان ایرانی نمی‌توانند حضور پیدا کنند،‌اشاره و خاطرنشان کرد: به جز 2 یا 3 رشته که به خاطر حرمت زنان ایرانی به خاطر حضور در آنها مشکل داریم ومی‌شود پیگیری کنیم تا روش‌شان را اصلاح کنند باید در بقیه رشته‌ها با تمام توان حضور پیدا کنیم.

وی در قسمت پایانی سخنان خود خطاب به دست‌اندرکاران ورزش کشورمان تاکید کرد: ما در خدمت شما هستیم. فکر پول نباشید و اردوها را برگزار کنید. قرارمان این شد که در بازی‌های المپیک که تقریبا 16 ماه دیگر است، رتبه پایین‌تر از 15 را کسب کنیم.

رئیس جمهور در خاتمه خاطرنشان کرد: مطمئن هستم و باور دارم هر نقطه و قله‌ای که جوانان،‌دانشمندان و ورزشکاران ایرانی هدف‌گذاری کنند و تصمیم بگیرند به آن هدف و قله خواهند رسید که این درس بزرگ امام (ره) است.
انتهای پیام/ع

تاریخ: 1389/12/5
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: