به گزارش خبرنگار مهر از عربستان، وحید شمسایی پس از پیروزی تیم ملی فوتسال مقابل ازبکستان گفت: آنها حریف و رقیب ما در آسیا هستند. بازی با آنها در جام ملت ها به پنالتی کشید. تیم قدرتمندی هستند و دو ماه دیگر باید باز هم بازی کنیم.
سرمربی تیم ملی فوتسال افزود: فوتسال خیلی سریع در دنیا در حال پیشرفت است. روز اول گفتم اسم ها بازی نمی کنند و تلاش هاست که جواب می دهد. امروز در نیمه دوم تلاش کردیم. بازی را کنترل کردیم و بردیم.
او درباره بیماری چند بازیکن تیمش تاکید کرد: امروز ۴ بازیکن تیم، مسمومیت غذایی داشتند. دو نفر از آنها که وسط بازی رفتند. من ممنون باغیرت ها هستم. این اولین و آخرین برد و باخت ما نبوده و نیست. ولی اینکه برای پرچم مقدس کشورمان تلاش می کنیم ما را خیلی خوشحال می کند.
شمسایی درباره انتظار بالا از فوتسال ایران یادآور شد: از روز اولی که بازی کردیم و حالا مربیگری کردیم توقع وجود دارد.
سرمربی تیم ملی فوتسال در خصوص احتمال رویارویی با مراکش در فینال تصریح کرد: مراکش تیم پر قدرت و بزرگی است. نمونه کارهای آنها در فوتبال و فوتسال مشخص است. در ۲۰ سال فوتبال دنیا قهرمان جهان شده است و در بزرگسالان هم بین ۴ تیم برتر دنیا شد. فوتسال این کشور هم جزو بهترین تیم ها دنیا است و تمام بازیکنانش لژیونر است ولی پس فردا روز سختی برای مراکش است. روزی بازی می کردم و تازه می فهمم چقدر مربیان را حرص می دادم. حالا باید من را حلال کنند چون در این ۳ - ۴ سال فهمیدم کار سختی است.
















