برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/حاشیه دیدار سپاهان و استقلال/ تقدیر از تیم کاراته سپاهان و اعتراض مظلومی به کمک داور

خبرگزاری فارس: بین دو نیمه بازی سپاهان و استقلال از تیم کاراته باشگاه سپاهان تقدیر شد.


به گزارش خبرگزاری فارس، بین دو نیمه استقلال و سپاهان مسئولان باشگاه سپاهان از تیم کاراته خود که قهرمان مسابقات کشوری شده تقدیر و جوایز این تیم را به کارته کاران خود اهدا کردند. از جمله این کاراته کاها می توان به برادران باتوانی اشاره کرد. آنها عضو تیم کاتا هستند.

* بین دو نیمه تمامی بازیکنان نیمکت نشین سپاهان و هوار ملا محمد، دسوزا و برهانی مشغول تمرین بودند.

* تنها مسئولی که از باشگاه استقلال در اصفهان حضور دارد، علی امیری است. در جایگاه ویژه غیر از او امیر حاج رضایی و محمد رضا ساکت مدیرعامل سپاهان حضور دارند.

* پس از اینکه داور به حنیف عمران زاده کارت زرد نشان داد نیمکت نشینان سپاهان به شدت به این تصمیم اعتراض داشته و معتقد بودند که این بازیکن باید اخراج شود. وی پشت محوطه جریمه توره را با خطا متوقف کرده بود و مسئولان سپاهان معتقد بودند که عمران زاده در موقعیت تک به تک روی توره خطا کرده است.

* پس از اینکه پنالتی ذوب آهن مقابل صبا گل نشد هواداران سپاهان به شدت خوشحالی کردند.

* پرویز مظلومی در صحنه ای از بازی به شدت به مرتضی کریمی کمک داور بازی معترض شد.

* تماشاگران استقلال علیه مهدی رحمتی شعارهایی دادند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/5
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: