به گزارش خبرنگار مهر، در آغاز هفتمین روز رسمی بازی های کشورهای اسلامی در ریاض، ورزشکاران دختر کشورمان در دو اتلون به مصاف حریفان خود رفتند.
ریحانه خاتونی، حدیث نصر آزادانی و فائزه عابدینی نژاد نمایندگان ایران در این بخش بودند که سند اسپورت پارک ریاض با حریفان شان رقابت کردند.
در بخش نخست رقابت ها و طی دویدن ۵ کیلومتر، حدیث نصر آزادانی در رتبه ششم ایستاد، فائزه عابدینی هفتم شد و ریحانه خاتونی هم رده نهم را در اختیار گرفت. در ادامه ورزشکاران وارد بخش دوچرخه سواری شدند و پس از رکاب زدن ۲۰ کیلومتر، حدیث نصر آزادانی در جایگاه پنجم ایستاد. فائزه عابدینی هفتم شد و ریحانه خاتونی هم جایگاه هشتم را از آن خود کرد.
در بخش پایانی مسابقه و دویدن پایانی ۲.۵ کیلومتر، این سه نماینده ایران به ترتیب در رده های ششم، هفتم و هشتم به خط پایان رسیدند.
در این رقابت ها ورزشکارانی از ترکیه، ازبکستان و مراکش مقام های اول تا سوم را کسب کردند.
















