برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفت‌وگو با فارس علیرضایی: با یک معجزه بزرگ زنده ماندیم

خبرگزاری فارس: نفر چهارم شنای قورباغه بازی‌های آسیایی گوانگجو گفت: با توجه به وضعیت ماشین واژگون شده می‌توانم بگویم که زنده ماندن ما شبیه یک معجره بزرگ بود.


محمد علیرضایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس با اشاره به حادثه رخ داده در جاده اصفهان به تهران عنوان کرد: به همراه گامر دیلانچیان برای شرکت در سومین مرحله مسابقات باشگاهی شنا با اتومبیل شخصی راهی تهران شدیم.
وی افزود: با وجود این که با سرعت کم حرکت می‌کردیم بدون این که هنوز هم دلیلش را بدانم از مسیر منحرف شده و ماشین چپ کرد.
علیرضایی عنوان کرد: من پس از یک شب استراحت از بیمارستان مرخص شدم و در حال حاضر نیز وضعیت جسمی من مناسب است و مشکلی به غیر از چند کوفتگی ندارم.
رکورددار شنای قورباغه ایران گفت: گامر نیز پس از دو شب بستری شدن آن هم به دلیل بررسی بیشتر میزان صدمات، از بیمارستان مرخص شده است، هر چند که وضعیت او نسبت به من خوب نیست و نیاز به استراحت دارد.
علیرضایی در خصوص تصادف عنوان کرد: با نگاهی به وضعیت ماشین پس از تصادف فقط می‌توانم بگویم که لطف خدا شامل حال ما بوده و با یک معجره بزرگ از مرگ نجات پیدا کرده‌ایم.
وی با اشاره به تمرینات آمادگی خود تصریح کرد: بر اساس برنامه‌های تمرینی سرمربی تیم ملی شنای کرواسی تمرینات خود را در اصفهان دنبال کرده‌ام و در شرایط خوبی هم تا قبل از تصادف بسر می‌بردم که ادامه آن نیز بستگی به وضعیت چند روز آینده من دارد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/6
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: