برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفت‌وگو با فارس اکبری: حاشیه مسابقه پیکان و پرسپولیس پررنگ‌تر از مسایل فنی بود

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم والیبال پیکان گفت: در دیدار با پرسپولیس مسایل حاشیه‌ای پررنگ تر از مسائل فنی بود.


پیمان اکبری پس از برتری 3 بر یک والیبال پیکان برابر پرسپولیس در گفت و گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس«توانا»، عنوان کرد: از نوع بازی بازیکنانم راضی ام، اما از مجموع بازی راضی نیستم، چون هم در دور رفت و هم در دور برگشت بجای اینکه دو تیم والیبال بازی کنند به دنبال حاشیه بودند.
وی افزود: شرایطی به وجود آمده بود که بازیکنان دو تیم خیلی باهم کری می خواندند و این موضوع اصلاً جالب نبود. معتقدم در بازی ابتدا باید تاکتیک‌های خود را به خوبی پیاده کنیم و سپس شرایط را به گونه‌ای فراهم کنیم که تیم مقابل هم چنین کاری را بکند و سراغ حاشیه نرویم.
سرمربی پیکان خاطرنشان کرد: تماشاگرانی که به سالن مسابقه می‌آیند دوست دارند بازی زیبا ببینند و تمایلی به مشاهده بی احترامی بازیکنان دو تیم نسبت به همدیگر ندارند. در بازی برابر پرسپولیس در شرایط روحی و روانی سختی قرار داشتیم و خوشبختانه توانستیم حریف را هم شکست بدهیم.
اکبری با بیان اینکه بازیکنان پرسپولیس فراتر از انتظار بازی کردند، گفت: در برخی از لحظات بازی بازیکنان ما احساسی بازی کردند که معتقدم اگر تمرکز خود را روی مسائل فنی می گذاشتند راحت تر پیروز می شدیم.
وی با بیان اینکه گیم نخست را به دلیل اشتباهات فردی واگذار کردیم، ادامه داد: یکی از مشکلات ما مصدومیت سید مهدی بازارگرد است و در بازی برابر پرسپولیس هم نتوانست در حد و اندازه های خود ظاهر شود و استفاده کم از آرش کشاورزی به دلیل مسائل تاکتیکی بود.
پیکان در هفته یازدهم مسابقات لیگ برتر باشگاه های ایران با نتیجه 3 بر یک پرسپولیس را شکست داد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/6
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: