برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آقایی: عضویت در کمیسیون ورزشکاران IOC یک افتخار ملی است

عضو کمیسیون ورزشکاران کمیته بین المللی المپیک گفت: امیدوارم مسل های جوان هم بتوانند این راه را ادامه دهند و نام ایران را بالا نگه دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، ثریا آقایی در نشست خبری شامگاه چهارشنبه ۱۹ آذر اظهار داشت: باعث افتخار من است که مسئولیت بزرگی بر عهده ام گذاشته شده و این موضوع را یک افتخار ملی برای خودم می دانم. به ویژه از این جهت خوشحال هستم که ورزشکاران دختر در این مسیر درخشیدند و دیدن موفقیت آن ها برای من ارزشمند است. بسیار خوشحالم که در این شب عزیز در جمع شما حضور دارم و امیدوارم بتوانم نماینده شایسته ای برای ورزش ایران و صدای ورزشکاران ایران و جهان باشم.

وی در ادامه ضمن قدردانی از مسئولان ورزشی کشور گفت: از مسئولان وزارت ورزش و جوانان و همچنین کمیته ملی المپیک تشکر می کنم که حمایت های لازم را از ورزشکاران داشته اند.

عضو کمیسیون ورزشکاران IOC با اشاره به مسیر ورزشی خود تصریح کرد: من نخستین دختر المپیکی بدمینتون ایران بودم و حضورم در این جایگاه برای من فراتر از یک افتخار ساده است. زمانی که در المپیک به میدان رفتم، یک «غیرممکن» را ممکن کردم و همواره تلاش داشتم فراتر از یک ورزشکار ظاهر شوم.

آقایی در پایان خاطرنشان کرد: همیشه سعی کرده ام راه را برای جوانان باز کنم تا نسل های بعدی بتوانند این مسیر را ادامه دهند و با انگیزه بیشتری برای رسیدن به اهداف بزرگ حرکت کنند.

منبع: مهر
تاریخ: 1404/9/20
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: