خبرهای بدی از باشگاه ذوب آهن در راه است
علیرضا ذاکر اصفهانی در آیین تجلیل از ورزشکاران قهرمان و پهلوان بسیجی استان اصفهان، افزود: انتظار دارم مسوولان ذوب آهن نسبت به رفع مشکلات باشگاه تحت پوشش خود دقت بیشتری داشته باشند تا مسائل حل و فصل شود.
وی افزود: نمی توان از افتخاراتی که ورزشکاران ذوب آهن برای اصفهان به ارمغان آورده اند چشم پوشی کرد و شایسته نیست که گاهی برخی از این ورزشکاران در مضیقه شدید مالی قرار داشته باشند.
استاندار اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه سهم 30 درصدی بند ب ماده 117 قانون چهارم توسعه توسط شرکت ذوب آهن اصفهان به تربیت بدنی این استان پرداخت نشده است، گفت: از مسوولان شرکت ذوب آهن اصفهان می خواهم تا سهم 30 درصدی تربیت بدنی استان را پرداخت کنند.
وی افزود: قصد مداخله در کار مدیران استان را نداشته و ندارم اما هنگامیکه احساس کنم برخی از رفتارها باعث ضربه زدن به دستگاههای استان شود، ناچارم در مسائل دخالت کنم.
استاندار اصفهان با اشاره به محدودیت های شدید مالی اداره کل تربیت بدنی این استان، اظهار داشت: به رغم این محدودیت ها تربیت بدنی استان در سال جاری عملکرد موفقی را در سطح کشور داشت و برای رسیدن به این موفقیت ها راهکارهای جدیدی را تدوین کرد.
وی با اشاره به اینکه زمینه ورود بخش خصوصی به ورزش استان فراهم شده است، تاکید کرد: بخش خصوصی در سال آینده باید در ورزش استان بیش از پیش فعال شود و تربیت بدنی استان بسیاری از مشکلات ورزش استان را با کمک این بخش برطرف سازد.
وی با اشاره به اینکه ورزش استان اصفهان با بهره گرفتن از نیروهای انسانی متخصص از جایگاه خوبی در سطح کشور برخوردار است، تصریح کرد: متاسفانه، ورزش استان از لحاظ امکانات سخت افزاری همچنان با مشکلات زیادی مواجه است.
استاندار اصفهان افزود: اصفهان در زمینه امکانات سخت افزاری ورزش، استان برخوردار نیست و در این خصوص باید نگاه مسوولان ورزش کشور نسبت به اصفهان اصلاح شود.
وی در عین حال گفت: ورزش استان اصفهان در چهار سال گذشته از لحاظ عمرانی پیشرفت های خوبی را بدست آورده است، اما نیازمند فضاهای بیشتر می باشد.
در آیین یاد شده که جمعه شب در سالن اجتماعات اداره کل راه و ترابری استان اصفهان برگزار شد از 140 ورزشکار بسیجی استان اصفهان که در بازیهای آسیایی، پاراآسیایی، قهرمانی جهان و مسابقات غرب آسیا عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دادند.
همچنین ورزشکارانی که در مسابقات بین المللی حاضر به مسابقه با نمایندگان رژیم اشغالگر قدس نشدند، تجلیل بعمل آمد.
















