برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تلاش مدیران استقلال برای شارژ مالی بازیکنان پیش از بازی آسیایی

مدیران باشگاه استقلال برای افزایش روحیه بازیکنان خود در تلاش هستند تا امروز بخشی از مطالبات بازیکنان را پرداخت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال فردا، سه شنبه ۲۱ بهمن، در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ از ساعت ۱۷:۱۵ در ورزشگاه آل مکتوم شهر دبی، به مصاف تیم الحسین اردن خواهد رفت.

جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال امروز دوشنبه ۲۰ بهمن برگزار می شود و مدیران باشگاه در تلاش هستند تا منابع مالی لازم برای پرداخت بخشی از مطالبات اعضای تیم را فراهم کنند.

استقلالی ها قصد دارند بخشی از درصد مطالبات بازیکنان را پیش از این دیدار پرداخت کنند تا بازیکنان با روحیه ای بالا مقابل حریف اردنی قرار گیرند. مدیران باشگاه نیز فردا عازم دبی خواهند شد تا بازی تیم خود را از نزدیک تماشا کنند.

گفتنی است پس از این دیدار، استقلال به تهران بازنخواهد گشت و پس از برگزاری چند روز اردو در دبی، تیم برای دیدار برگشت با الحسین راهی شهر امان، پایتخت اردن، خواهد شد.

منبع: مهر
تاریخ: 1404/11/20
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: